Dani Mocanu a fost arestat! Ce acuzații i se aduc celebrului manelist!

 

Artistul a fost nevoit să petreacă ultimele 24 de ore în spatele gratiilor după ce a amenințat cu cuțitul un tânăr.

 

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș, conform primelor informații transmise de către autortățile publice. Acțiunea oamenilor legii a fost determinată de amenințările cu cuțitul ale manelistului la adresa unui tânăr, într-un club din Târgu Mureș. Pe rețelele de socializare a devenit viral clipul în care manelistul în vârstă de 29 de ani a ridicat cuțitul la tânărul respective. În urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

 

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la locuința manelistului. Din cercetări a reieșit că în data de 19 iunie, în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia Dani Mocanu ar fi amenințat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu un obiect contondent.

 

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș. Oamenii legii au mai transmis că activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, a polițiștilor din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale al Poliției Orașului Ștefănești și al unui criminalist din cadrul I.P.J. Argeș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest