Dani Mocanu, reacție șoc după ce a fost acuzat de tentativă de omor

 


Dani Mocanu a vorbit, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu telefonic, acordat în direct pentru Antena Stars, despre procesul în care a fost implicat, de curând. Manelist a susținut că își dorește ca autoritățile să facă dreptate.

"A fost întocmit rechizitoriul, trimis în judecată și acum urmează să ne judecăm. Va dura oricum. Eu sunt convins că se va face dreptate, așa cum am spus și în trecut, am avut și am încredere în instanță pentru că totodeauna s-a făcut dreptate în ceea ce privește numele meu. Când am ajuns în fața instanței, domnii judecători au judecat ceea ce au avut pe masă, nu ceea ce au avut în față. Judecau dosarul și s-a făcut dreptate, nu pe mine. Și la fel și de această dată, am ferma convingere că se va face drteptate și că se va clarifica situația.", a declarat Dani Mocanu, în exclsivitate pentru Antena Stars.

Și nu era singur. Dani Mocanu a fost însoțit chiar de fratele său, în seara în care cei doi au fost acuzați de tentativă de omor. Așadar, artistul a precizat că fratele lui este reținut în acest moment, dar ar urma să vină acasă în scurt timp.

Totuși, interpretul susține că nu a fost vorba de tentativă de omor, ci doar de o simplă bătaie.

"El în momentul de față este reținut, dar este așteptat să vină acasă, vă începe judecata și pentru el. El a fost surprins de camerele de la banezinarie în momentul în care îl lovește pe acel băiat, însă nici gând să fie vorba de o tentativă de omor, exclus așa ceva. O tentativă de omor se produce altfel, nu așa. El a lovit, nu a avut intenția de a-i curma viața.", a mai precizat manelistul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest