Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu

 


Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu! Manelistul a lansat deja o piesă pe care i-a dedicat-o sexy-impresarei, după ce aceasta s-a separat de Laurenţiu Reghecampf, ba, chiar a mers mai departe şi a dat de înţeles că este îndrăgostit de aceasta.

La sugestia Andreei Tonciu, Anamaria Prodan şi-a făcut cont de TikTok, iar cele două au intrat într-un live cu Dani Mocanu. Întrebat de sexy-impresară dacă va scoate o melodie nouă, manelistul a răspuns: „O să scot marţi sau miercuri!”. „Trebuie să faci melodie cu mine şi cu naşa, Dani!”, i-a transmis Andreea Tonciu, iar Dani Mocanu a fost de acord: „Veniţi la mine acasă, că sunt în arest la domiciliu, am studio aici, am to ce trebuie, facem ceva frumos!”.

Acum un an, Dani Mocanu a lansat o piesă cu dedicație pentru Anamaria Prodan, având versurile „Dețin cașcaval ca banca / De o întrețin și pe Prodanca / Ascultă la mine, mami / Nu sunt o problemă banii”. Mai mult, Dani Mocanu i-a făcut o nouă declarație de dragoste Anamariei Prodan, într-un comentariu pe Facebook.  „Anamaria te iubesc, atât îți spun”, a scris Dani Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest