Dani Oțil a comis-o, s-a luat de ținuta soției sale! Răspunsul Gabrielei Prisăcariu nu a întârziat: „Nu ai voie să-ți dai cu părerea!”

 

Îndrăgitul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a intrat în gura nevestei, după ce a îndrăznit să-i critice ținuta.

 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se simt de minune în vacanța exclusivistă de pe Coasta de Azur. În Franța, cei doi sunt cazați la un hotel de top și se bucură din plin de razele soarelui. Însă, între cei doi apar și nelipsitele tachinări. Ultima a fost legată de ținuta pe care Gabriela a purtat-o, la adresa căreia omul de televiziune a făcut mici înțepături.

 

Reacția soției nu s-a lăsat deloc așteptată. Gabriela Prisăcariu a intrat în jocul lui Dani Oțil și i-a transmis acestuia că, având în vedere cunoștințele sale în domeniul fashion nu este cel mai în măsură să vorbească despre haine.

 

''Mi-a zis soțul meu că m-am îmbrăcat ca un minion astăzi. Pe bune? Tu comentezi? Tu nu ai voie să-ți dai cu părerea despre modă și de cum sunt eu îmbrăcată. Nu știe...'', a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

 

În afară de „războiul” cu soția pentru haine, Dani Oțil s-a mai implicat, vrând-nevrând, într-unul cu internauții care l-au acuzat de vacanța extravagantă și opulentă de pe Coasta de Azur, care nu este pentru orice buzunar. Omul de televiziune a spus că a fost criticat pentru că a ales o locație scumpă, dar și pentru că micuțul lor, Luca Tiago, a rămas acasă.

 

„După trei zile în vacanță am aflat că:

- unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

- oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

- dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el ... . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

- dacă alegi ieftin ... ești sărac.

- dacă alegi scump ... ești nenorocit.”, a scris Dani Oțil în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest