Dani Oțil, deranjat de postările românilor privind moartea reginei Elisabeta a II-a

 

Mesaj dur din partea lui Dani Oțil pentru românii care fac postări și glume despre moartea Reginei Marii Britanii, în mediul online. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a început ediția de vineri a matinalului cu câteva impresii despre preocuparea românilor cu privire la familia regală a Regatului Unit.

Celebrul om de televiziune nu înțelege de ce românii acordă atât de multă atenție unui eveniment care nu afectează în mod direct țara noastră, dar nu este nici fanul glumelor făcute pe seama suveranei care a murit la vârsta de 96 de ani.

„N-am știut că sunt atâția telectuali în România, care scriu așa de frumos despre regina altora. N-am știu nici că suntem atât de funny. Câte glume poți să afci despre o femeie de 90 și ceva de ani, de care se știa că la un moment dat o să dispară. Sunt foarte nesărate, mi se par lipsite de umor. Chiar, de data asta, nu înțeleg de ce ai face o memă cu regina, pentru că nu-și are rostul. Să nu uităm că mulți știm despre regină abia despre Netflix, la fel știm și despre Michael Jordan ....”, a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest