Dani Oțil, desore copilăria plină de nevoi: „Nu aveam bani de o ciocolată”

 

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt două nume extrem de sonore astăzi, din televiziunea românească. Cei doi activează de ani de zile în televiziune, ajungând imediat la inimile publicului datorită carismei, dar și datorită naturaleței de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Chiar dacă acum au tot ce-și doresc și nu mai duc lipsă de nimic material, în copilărie, aceștia nu au trăit cea ai bună perioadă. Dani Oțil a povestit recent cum nu avea nici bani să-și cumpere o ciocolată, în vremea adolescenței, la care râvnea de fiecare dată când trecea pe stradă și o vedea în magazin. 

„Nu vreau să trecem într-o zonă emoțională, dar să știi că am momente multe în care îmi sare în cap aceeași imagine. După 90, în loc de pâine, era tutungerie, care era ca o consignație. Acolo, tot timpul puneau ciocolată în vitrină. Eu făceam antrenamente destul de grele atunci, dar fără bani, și mă pusese și fratele meu atunci să merg la sală după 14 ani, și îmi amintesc cum mă opream și mă uitam în vitrină la ciocolată. Am descoperit mai târziu că nu era cel mai scump brand de ciocolată. Cred că în primul an în care tot vedeam ciocolata aia nu am avut niciodată bani să o cumpăr, avem 14 ani atunci, în 94.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Tocmai asta i-a motivat să ajungă doi oameni de sucses și să nu mai ducă lipsă de nimic, susține Răzvan Simion. 

„Tot atunci ne-am apucat și de treabă și cumva ne-am promis atunci că noi nu o să... noi ne-am câștigat banii de la 17 ani. Ne-am angajat în 1998.”, a completat și Răzvan Simion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest