Dani Oțil le-a răspuns celor care l-au acuzat că a ales o destinație exclusivistă de vacanță: „Parcă ți-au plătit ei sejurul!”

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță pe Coasta de Azur, fapt care a stârnit indignarea unora dintre urmăritorii lor. Omul de televiziune le-a oferit acestora un răspuns.

 

Abia a așteptat Dani Oțil să ia vacanță după un sezon epuizant, dar parcă mai amuzant decât cele anterioare ale emisiunii pe care o conduce împreună cu bunul său prieten Răzvan Simion, este vorba firesc de „Neatza cu Răzvan și Dani” și a și plecat în vacanță. El a ales o destinație de lux de această data, cea în care își trăiește viața fosta lui parteneră Mihaela Rădulescu.

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat împreună pe Coasta de Azur, în Franța. Pe rețelele de socializare cei doi au împărtășit cu fanii momentele de relaxare pe care le trăiesc într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Europei. Nu mică i-a fost mirarea prezentatorului TV când a fost întâmpinat, la unele din postări, de un val de critici. O parte dintre internauți a reproșat cuplului tocmai faptul că a decis să plece în vacanță într-o zonă de lux, pe care puțini români și-o pot permite.

 

Dani Oțil nu a precupețit niciun moment și le-a răspuns tutuor celor care i-au criticat pentru vacanța de pe Coasta de Azur. Firesc, răspunsul a fost unul plin de ironii: „După trei zile în vacanță am aflat că:

- unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul

- oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

- dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el ... . Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

- dacă alegi ieftin ... ești sărac.

- dacă alegi scump ... ești nenorocit.”, a scris Dani Oțil în mediul online


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest