Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont, fără să știe de la cine

 

Cu o afacere prosperă și o carieră de zeci de ani în televiziune, Dani Oțil nu se plânge de probleme financiare, mai ales că în plus față de sursele lui de venit pare să aibă și noroc de a primi mii de euro în cont fără să ridice un deget. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit că a găsit suma de 15.000 de franci elvețieni (aproximativ 15.000 de euro) în unul dintre conturile sale și nu are habar de unde provin.

Moderatorul a precizat în mediul online că nu vrea să se folosească de respectiva sumă datorită valorilor sale, dar și pentru că există posibilitatea ca acei bani să provină din surse ilegale, ceea ce i-ar putea provoca probleme nedorite. Astfel, Dani a anunțat deja banca și a cerut să facă procedurile necesare pentru a afla cine i-a trimis miile de euro, dar și-a întrebat și urmăritorii dacă este vreunul dintre ei care vrea să facă „un gest frumos”.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea. (...) De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni - pe care nu l-am accesat de foarte mult timp, pentru că nu am franci elvețieni, îl foloseam strict pentru rate - mi-au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni asta îșeamnă cam 15.000 de euro plus sau minus. De atunci mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt. O fi vreo moștenire? O fi vreo doamnă generoasă? O să ziceți ”de ce ești prost și ai spus?”. În primul rând, că sunt un om corect, că așa m-a învățat tata (...) și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă cautea poliția și să zică ”ai primit bani de la un terorist”.”, a spus Dani Oțil, pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest