Daniel Onoriu a presimțit că ceva rău i se va întâmpla şi s-a pocăit. "Dacă mor acum, mă duc direct în Iad!"

 


Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte după ce a ajuns la spital, cu hemoragie internă, după o operație estetică de micșorare a stomacului, efectuată în Turcia. Celebrul pilot a agonizat 1320 de ore, ore în care simțea că va muri, și că va ajunge în Iad.

”Sunt nepocăit, și dacă mor acum, mă duc direct în iad. Te rog din tot sufletul meu, vino la mine să te rogi pentru mine și asta a făcut. A venit la mine, ne-am rugat, s-a rugat pentru mine. M-a liniștit, mi-a dat așa o căldură. Simțeam că mă duc în Rai dacă mor, eram liniștit. A vrut Dumnezeu să trăiesc. Am ținut post pentru prima dată în viața mea. Am fost un rebel. Vitezoman pe stradă, pe apă, la curse, pe asfalt. După ce am luat decizia de a mă pocăi, a început Dumnezeu să lucreze cumplit de tare cu mine și mi se deschid toate ușile. Mi s-a schimbat viața. Dumnezeu a început să mă ajute.”, a povestit Daniel Onoriu.

Celebrul pilot a povestit că după ce a luat decizia să se pocăiască, lucrurile au început să îi meargă tot mai bine. A fost înșelat de nașul lui de cununie cu suma de 68 de mii de euro, iar acesta refuza să îi dea banii înapoi. După pocăință însă, Daniel Onoriu a reușit să își recupereze banii împrumutați cu ajutorul legii dar, spune el, și cu ajutorul divinității.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest