Daniel Onoriu are o nouă iubită: „Simt că îmi vindecă sufletul”

 

Pilotul de raliuri și-a refăcut rapid viața sentimentală, după ce s-a despărțit cu scandal de Isabela.

 

Daniel Onoriu se află în proces de divorț cu Isabela, despărțirea dintre cei doi fiind iminentă după 6 ani de relație. Cea care-I este încă soție sportivului și-a refăcut viața, dar din bărbatul nu a stat mult să aștepte, ci și-a conturat planurile de viitor alături de o femeie de aceiași vârstă cu el. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Onoriu a dat o serie de detalii despre cea care îl face fericit.

 

”Mi-am găsit iar o iubită. Cred că o să mă îndrăgostesc iar, am pe cineva alături, doar nu crezi că eu stau într-o femeie. Până nu divorțez nu vreau să fiu pentru că eu am caracter spre deosebire de ea (n.r. Isabela ). E un om minunat, un om de vârsta mea, o femeie foarte frumoasă. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, a spus Daniel Onoriu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Pilotul de raliuri spune că acum se simte protejat alături de femeia cu care este împreună, având inclusiv planuri de căsătorie dacă se dovedesc compatibili: ”Mă protejează foarte mult, vorbesc cu ea și câte două pe zi, simt că îmi vindecă sufletul, sufletul pe care mi l-a rănit femeia în care am avut cea mai mare încredere, dar se pare că mi-a dat țeapa vieții mele. Am zis să ne cunoștem mai întâi, să călătorim, să ne plimbăm, să ne descoperim unul pe altul, iar dacă vrea Dumnezeu ne și căsătorim. Ea a fost lângă mine și e lângă mine în continuare, mă simt protejat, parcă e femeia pe care am căutat-o în toată viața mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest