Daniel Onoriu s-a simțit umilit după ce a primit o diplomă de participare: „Nimeni n-a mai făcut asta!”

 

Scandal uriaș la Câmpulung Muscel după un gest aparent nevinovat, dar care l-a enervat la culme pe pilotul de curse.

 

Daniel Onoriu a participat zilele trecute la un concurs de tuning la Câmpulung Muscel. Pilotul a promovat cât a putut de tare competiția pe rețelele de socializare, a fost bucuros de invitația primită. Însă totul a luat o întorsătură la care puțini se așteptau la finalul întrecerii, când organizatorii au decis să-i acorde o diploma de participare. Campionul a fost extrem de dezamăgit de gestul acestora și nu a ezitat să-și arate nemulțumirea pe rețelele de socializare. Într-un live pe facebook, pilotul s-a dezlănțuit.

 

”Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie. Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unicul în România, campionul României de viteză în coastă, motociclism și carting. Nimeni n-a mai făcut asta! Am mașina asta care e mașina supremă. Nu că aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici, a venit un copilaș și mi-a dat diplomă de participare”, a tunat Daniel Onoriu pe facebook.

 

Apoi a recurs și la un limbaj licențios pentru a-și arăta supărarea cauzată de gestul celor care au organizat evenimentul: ”Eu, Daniel Onoriu, pilotul suprem cu mașină supremă, primesc un ra$%# din ăla de trofeu, o hârtie, o diplomă de participare. I-am zis să-i zică organizatorul că mă p#% pe el. Mă p&* pe tine organizatorule!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest