Daniel Onoriu şi Isabela nu mai divorţează: „A fost ceva de geniu!”

 

La nici o zi după ce a anunțat că divorțează, Daniel Onoriu s-a răzgândit și spune că nu se va separat de soția lui sub nicio formă și că o iubește „din toată inima”. Pilotul de raliuri a spus adevăatul motiv pentru care a făcut postarea despre divorț, într-un interviu pentru Antena Stars.

La miezul nopții, Onoriu a publicat o postare pe contul său de Facebook în care anunța că divorțează după 6 ani de căsnicie. În cadrul anunțului, el menționa că partenera lui de viață nu îl susține în cariera sa și nu vrea să-i facă copii, astfel că vrea să separe de ea.

Cu toate acestea, Onoriu a revenit asupra afirmațiilor sale și a făcut noi declarații în care infirmă despărțirea. Pilotul de raliuri care a stat 55 de zile în comă, în urma unei operații de tăiere de stomac, a dezvăluit de ce a anunțat că divorțează, deși nu este adevărat. Acesta susține că a fost o strategie de marketing, astfel încât să apară la televizor și să i se vadă sponsorii.

„Pe nevasta mea o iubesc din toată inima. E cea mai curată femeie de pe planetă. (...) E frumoasă de mor. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă, din poze. A doua zi m-am văzut cu ea și am cerut-o de nevastă. După două săptămâni am devenit soț și soție. (...) Izabela, te iubesc din toată inima mea, așa cum te-am iubit din prima clipă când ne-am cunoscut. n-o să divorțez niciodată în viața mea de tine, dar am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor. În direct vă spun acum că totul a fost ceva de geniu. Mă văd oamenii la televizor, mă caută ziariștii, mă caută televiziunile și se văd sponsorii mei. De asta îmi dau bani, pentru reclamă.”, a mărturisit Daniel Onoriu, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest