Daniel Onoriu susține că Isabela l-a înșelat în timpul căsniciei: „Noul ei iubit...”

 


După cum bine știm cu toții, Isabela Onoriu a mers de urgență la poliție, susținând că Daniel a încălcat ordinul de protecție. Cum se apără pilotul în fața acuzațiilor care i-au fost aduse de fosta lui parteneră. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Daniel Onoriu a mărturisit că nu a încălcat ordinul de protecție, ci ar fi vorbit ieri la telefon cu soția lui, Isabela, pentru că aceasta se afla într-o convorbire telefonică cu fiul lui.

Daniel Onoriu nu s-a putut abține și a făcut câteva comentarii și despre presupusul iubit al soției lui. Pilotul susține că i-ar fi spus Isabelei că o iubește și că ar fi dispus să o ia de la capăt, dar numai dacă aceasta este singură.

„Cică am încălcat ordinul de restricție care mi s-a impus, tot de ea a fost făcut la Poliție (...) Eu am primit ieri niște fotografii din partea unui fan cu locuința ei, probabil că o să primesc în curând și alte poze cu noul ei iubit (...) Omul e amărât (...) eu am dus-o în Zanzibar, Dubai, în Egipt. Nu am încălcat ordinul. (...) Tot ieri, fiul meu a sunat-o și era pe speaker, el are un apartament care e lângă mine și am intrat la el în cameră și am auzit că vorbea cu Isabela și am vorbit și eu cu ea și i-am spus <<Isabela, eu te iubesc foarte mult. Dacă ești singură te iert pentru reclamații și tot ce ai făcut>>”, a mărturisit Daniel Onoriu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest