Daniela Crudu abia așteaptă să devină mămică! „Sunt nerăbdătoare să o strâng în brațe”

 

Daniela Crudu este foarte fericită pentru că peste doar două luni urmează să devină mamă pentru prima dată. Bruneta va aduce pe lume o fetiță și a oferit exclusiv pentru Spynews.ro noi informații legate de sarcină, inclusiv cum se simte gravidă în luna a 7-a.

Bruneta va avea o fetiță și trăiește o perioadă extrem de frumoasă în viața ei. Daniela Crudu iubește și este iubită, iar acum bebelușul pe care îl are în burtică este rodul iubirii sale cu Daniel.

Daniela Crudu se pregătește să devină mămică și a oferit mai multe detalii despre sarcină pentru Spynews.ro. În luna mai, Daniela Crudu va deveni mamă pentru prima dată, după mult timp în care și-a dorit să facă acest pas important și să aibă un copil.

Daniela Crudu ne-a mărturisit că în această perioadă este mai rezervată în declarații, dar totul decurge foarte bine și este nerăbdătoare să-și vadă fetița, pe micuța Daiana, așa cum va fi numită bebelușul.

"Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul este foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept", a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bineînțeles, apar și stările de oboseală, deoarece este greu cu burtica în luna a șaptea, dar Daniela Crudu ne-a mai zis că are destul de multă treabă și nu ia în seamă orice apare și ar putea să-i distragă atenția.

Daniel, iubitul Danielei Crudu, este un tânăr care nu preferă neapărat să stea în lumina reflectoarelor. Deși a ales să formeze un cuplu cu vedeta, ea fiind foarte cunoscută în România, el încearcă să stea cât mai departe de lumea showbiz-ului. La Xtra Night Show, Daniela Crudu povestea în urmă cu doar câteva luni că tânărul o ajută foarte mult.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (...) Nu sunt eu destul de cunoscută? (...) Nici nu luam pe cineva care să... (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată”, spunea Daniela Crudu, pentru Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest