Daniela Crudu, jignită de Doiniţa Oancea: "Toată viaţa a..."

 


Doinița Oancea a participat la emisiunea iUmor, acolo unde a fost și Nicoleta Luciu, noul jurat de la emisiune. După o lungă absență din media, iată că Nicoleta Luciu este acum jurat la emisiunea iUmor. Doinița  Oancea a fost și ea prezentă în emisiune pentru un ”roast”. Nu a iertat-o nici pe Nicoleta Luciu, dar nici pe Daniela Crudu.

Dacă cu Nicoleta Luciu a încercat să fie cât mai blândă, nu aceelași lucru s-a întâmplat și cu fosta asistentă TV, Daniela Crudu.

„Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară, în primul rând că le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie. Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță. sta era visul ei și până la urmă a renunțat. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună că este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”, a spus Doinița Oancea.

Nicoleta Luciu și Doinița Oancea au fost chiar colege pe platourile de filmare într-o îndrăgită telenovelă urmărită de foarte mulți oameni la vremea respectivă. Cu toate acestea, Doinița a continuat să o atace în mod indirect pe fosta colegă. Ironia însă a vizat-o și pe Daniela Crudu, care a renunțat la a mai fi în lumina reflectoarelor și a decis să se mute alături de iubitul ei, departe de România. În jumătate de an, aceasta urmează să devină mamă pentru prima dată.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest