Daniela Gyorfi, despre bătaia cu Carmen Harra din cauza unui bărbat. A spus adevărul

 

Daniela Gyorfi a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre presupusa bătaie cu celebra Carmen Harra. Incidentul s-ar fi petrecut la începutul anilor 90, pe vremea când cântăreaţa se iubea cu Titus Andrei, un realizator TV. Acesta ar fi fost motivul disputei dintre Daniela şi cunoscuta clarvăzătoare.

Cunoscuta cântăreaţă spune că a fost întotdeauna discretă cu relaţiile pe care le-a avut de-a lungul vieţii şi neagă că s-ar fi bătut vreodată cu cineva pentru bărbaţi. Aceasta a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Gabriel Hennessey, cunoscutul fotograf columbian.

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul. Într-adevăr cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.

Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi… niciodată în viața mea”,  a declarat cântăreaţa. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest