Dansul care i-a adus sute de mii de fani și mulți bani: povestea Lorenei Șerban pe TikTok

 

Lorena Șerban este una dintre cele mai populare persoane de pe rețelele de socializare, cu un număr mare de urmăritori pe platforma Tik Tok. Videoclipurile sale în care dansează au atras atenția publicului și i-au adus o mulțime de bani în conturi.

Meseria de influencer este una extrem de profitabilă, iar acest lucru se poate vedea din stilul de viață pe care îl duc cei care o practică. Lorena Șerban nu face excepție, iar deși nu a dezvăluit o sumă exactă pe care o câștigă lunar, ea a indicat că își permite un stil de viață luxos. În ultimul an, ea și-a cumpărat singură un apartament pe care și l-a amenajat după bunul plac.

În plus, Lorena Șerban a doborât un record rar, întrecând-o pe celebra Kylie Jenner, după ce a obținut aproape 100 de milioane de vizualizări pe Tik Tok. Această realizare este cu atât mai impresionantă, cu cât influencerița își editează singură videoclipurile, demonstrându-și astfel creativitatea și abilitățile în acest domeniu.

În ceea ce privește modalitățile prin care își câștigă existența, Lorena Șerban a menționat că poate face bani din live-uri, prin donații și cumpărarea de monede și cadouri. Cu toate acestea, ea nu consideră că acesta este scopul principal al activității sale de influencer și se concentrează mai mult pe interacțiunea cu comunitatea sa.

”Poți să faci bani din live-uri, ceea ce eu nu fac. Nu știu să zic foarte clar, dar lumea donează. Cumpără monede, cu acelea cumpără cadouri și poți să le trimiți. Se adaugă și punctele din cadouri. Am mai făcut, dar nu fac cu scopul acesta, fac doar că să interacționez cu comunitatea mea. Acum dansez pe Tik Tok”, a declarat Lorena Șerban, la Neatza cu Răzvan și Dani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest