De ce a ajuns Cristina Şişcanu la psiholog: „După câteva ședințe deja am...”

 


Cristina Şişcanu, despre lupta cu depresia. Vedeta și-a surprins fanii după ce a recunoscut că s-a confruntat şi ea cu boala acestui secol. Soţia lui Mădălin Ionescu a mărturisit că și-a dat seama că are nevoie de ajutor și a decis să apeleze la un specialist. De asemenea, a mai spus că rugăciunile au ajutat-o foarte mult să treacă peste această perioadă cumplită.

„De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședințe deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Prin multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat. Asta e foarte important. Până la urmă succesul e și într-o astfel de stare, stă în mâinile fiecăruia. Normal că trebuie să ne ajutăm de tot ce putem!”, a declarat Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina Șișcanu s-a retras de câțiva ani din televiziune și a decis să se axeze pe un alt domeniu. Atrasă tot mai mult de ideea de a dezvolta o comunitate mare în mediul online, fosta jurnalistă a devenit un adevărat influencer pe rețelele de socializare.

„Influencerul este un om care are un job, asta trebuie să înțeleagă lumea, și este un job destul de solicitant, chiar dacă nu înseamnă să mergi la birou și să ai un program din acela foarte bine stabilit.Ai program flexibil, dar un influencer poate să muncească și 24/24 de ore și nu exagerez când spun asta!

În ultimele 2, 3 zile am crezut că leșin! Am avut foarte multe de făcut…urmează să plec din țară și am vrut să le și concentrez pe toate, să fie toate gata, că să nu fiu nevoită să fac lucruri din vacanță. Este un job solicitant, la fel de solicitant ca altele. Poate chiar mai solicitant decât unele job-uri.”, mărturisea Cristina Șișcanu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest