De ce a ajuns Deea Maxer de urgență la spital! „Îmi era tare frică”

 

Deea Maxer a mers la munte încălțată cu pantofi cu toc de 12 centimetri. Vedeta a căzut și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Care este starea de sănătate a soției lui Dinu Maxer în urma celor întâmplate.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Deea Maxer a mărturisit că a mers la un restaurant în vârful muntelui încălțată cu tocuri. Vedeta a căzut când a încercat să facă un story și a ajuns la spital pentru a face analize și o radiografie.

Soția lui Dinu Maxer nu este în pericol, însă medicii i-au recomandat să nu mai poarte tocuri o perioadă. Vedeta s-a ales cu un hematom și nu are voie să danseze.

„Mă bufnește râsul, chiar dacă pe coapsa mea dreaptă am un ditamai hematomul, pentru care am ajuns și la urgențe în Brașov, ca să îmi fac niște analize și o radiografie pentru că îmi era tare frică, că mi-am fisurat șoldul și cum eu de 17 ani pe scenă îmi prezint proiectul oriental, care implică și dans, îmi era foarte frică, că această căzătură poate acea urmări, care inițial părea amuzantă”, a mărturisit Deea Maxer, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest