De ce a divorțat Paula Seling: „Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine”

 

Chiar înainte de Revelion, Paula Seling a recunoscut că s-a despărțit de Radu Bucura, omul care i-a fost soț timp de 17 ani, iar în noul an a oferit şi alte detalii. „Dacă tot am adus vorba despre provocări, nu pot să ocolesc un subiect delicat… Este vorba despre divorțul de soțul tău, Radu Bucura, după un mariaj de 17 ani. Este greu să pui astfel de întrebări fără să pari că intri „cu bocancii în viața cuiva și te asigur că nu căutăm senzaționalul, dar aș vrea totuși să-mi spui ce a dus la destrămarea cuplului vostru, unul, aparent, atât de solid.

Din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum.

Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru. Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți”, a declarat Paula Seling pentru Viva.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest