De ce a lipsit Randi din online: „Acum chiar am rămas fără...”

 

Cântărețul s-a confruntat cu o problemă de sănătate destul de întâlnită în această perioadă în rândul artiștilor.

 

Randi a lipsit câteva zile de pe rețelele de socializare, iar ieri și-a motivat și absența. El a risipit îngrijorarea urmăritorilor săi, explicând de ce nu a mai comunicat cu ei în ultima perioadă. Artistul a dezvăluit, cu umor, că s-a confruntat cu o viroză care a făcut să-și piardă vocea.

 

''Lipsa mea aici se datorează lipsei mele de voce. Știu, unii o să spună că nu am avut niciodată! Acum chiar am rămas fără... o viroză, un fleac!'', a declarat Randi pe rețelele de socializare.

 

Randi nu este însă singurul artist care s-a confruntat cu o astfel de problemă. Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu a povestit în exclusivitate la Antena Stars că a rămas fără glas, tot în urma unor probleme medicale. De altfel, specialista ei i-a transmis să ia o pauză de la cântat de cel puțin două săptămâni.

 

”În primul rând că în noaptea de revelion am muncit, am cântat. Am avut norocul acesta pentru că avem eveniment împreună cu Ioana. Am ajuns acolo am cântat după care dimineață am rămas efectiv fără glas. Avem frisoane, dar am reușit să fac față pentru că artiștii trebuie să facă față în orice situație. Acum am pneumonie. Sunt pe trecute, uite că vorbesc, deși trebuie să fac pauză, căci am vorbit cu orelista mea și mi-a interzis să vorbesc. Încă trebuie să fac pauză vocală. Cam vreo două săptămâni””, a spus Simona Florescu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest