De ce au fost arestați frații Tate. Documente oficiale

 

Frații Tate au ajuns în spatele gratiilor în urma deciziei luate de judecătorul de la Tribunalul București. Care este motivarea arestării lui Andrew și Tristan Tate. Cum ajungeau tinerele să fie obligate să facă conținut pentru site-uri de adulți.

Frații Tate reușeau să racoleze tinere prin metoda loverboy. Potrivit motivării arestării, Andrew și Tristan le mințeau pe femei că vor începe o relație ori chiar că se vor căsători cu ele, după care le duceau într-o locuință unde se aflau și alte victime. Ele erau obligate ulterior să facă videoclipuri pe site-uri destinate adulților.

Andrew și Tristan Tate obțineau bani în urma materialelor produse de tinerele racolate. Momentan, nu există destule probe pentru acuzațiile de viol aduse împotriva celor doi. Situația va fi discutată cu victimele.

„Astfel cum s-a arătat, inculpații au acționat într-o manieră similară în ceea ce privește persoanele vătămate și victimele, inculpații… și… inițiind relații amoroase cu acestea, pentru ca apoi să le introducă în casa unde se aflau și celelalte fete și unde intrau sub supravegherea și coordonarea inculpatelor… și…, care se asigurau ca acestea să producă conținut foto și video, ce era ulterior postat pe platformele… în vederea obținerii de profit”, se arată în motivare.

Primele informații arată că victimele erau tot timpul supravegheate. Una dintre tinere a ajuns să facă videochat după ce a fost mințită cu căsătoria. Prin metoda sentimentelor false, cei doi reușeau să le atragă pe femei în plasă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest