De ce Betty Salam nu şi-a văzut mama când a murit. "Îi mulțumesc celui care a luat decizia asta!"

 

Betty Salam își amintește de fiecare dată când are ocazia, cu drag, de cea care i-a dat viață. Artista vorbește, ori de câte ori are ocazia, cu admirație despre mama ei.

De curând, Betty Salam a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre mama ei. Artista a povestit că nu a văzut-o în ziua în care s-a stins din viață.

”Am simțit înainte cu o săptămână să moară mama mea. M-am simțit vinovată. La un moment dat mă gândeam: Eu asta îmi doresc? Eram foarte mică. Aveam 7 ani. Vedeam tot momentul, tot ce s-a întâmplat.(...) Când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult atunci să fi mers la ea. Nu am fost. Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.”, a povestit Betty Salam pe YouTube.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest