De ce Bianca Drăgușanu poartă peruci. „Ultimii trei ani din viața mea...”

 


Bianca Drăgușanu a mărturisit adevăratul motiv pentru care poartă peruci. Vedeta a dezvăluit de ce apelează la acestea. Ce le-a spus blondina urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare cu privire la această curiozitate.

Vedeta este imaginea cunoscută a unui brand de peruci și a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care le poartă este pentru că în acest fel i-a crescut părul mai repede, fără să îl vospească și fără să fie nevoie să îl coafeze foarte des.

Bianca Drăgușanu susține că perucile au ajutat-o să aibă un păr superb. Vedeta are mare grijă de aspectul ei fizic și nu ține secretele frumuseții departe de urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

„Apropo de lucrurile care mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile. Unul dintre ele este faptul că am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des.Faptul că ultimii 3 ani din viața mea n-am mai vopsit părul absolut deloc și l-am coafat foarte rar, m-au ajutat să am un păr superb. În momentul ăsta port o tresă care se agață, se pune foarte ușor cu ajutorul unui cleștișor, deloc incomodă. Arată foarte frumos”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest