De ce este bine să deții o locuință proprie ? (P)

 

Sentimentul de a deține o casă nu poate fi comparat cu nimic. Când dețineți propria locuință, în special dacă este vorba despre o casă cu o curte pe care le puteți amenaja cu ușurință după propriile gusturi și nevoie, cu siguranță veți simți un minunat sentiment de împlinire, puteți închide ușa lumii și vă puteți relaxa în propriul sanctuar unde nimeni și nimic nu vă poate deranja.

Există mai multe motive pentru care ideea de a deține propria casa este excelentă.

Securitate din punct de vedere financiar

Mai simplu spus, dacă dețineti propria casă, puteți avea o siguranță financiară pentru o lungă perioadă de timp. Spre deosebire de închiriere, caz în care trebuie să renegociat întotdeauna când contractul de închiriere se încheie, sau unde vă puteți confrunta cu posibilitatea de a fi forțati să vă mutați dacă proprietarul are alte planuri cu locuință, atunci când dețineti personal o casă, aveți un acoperiș deasupra capului de care vă puteți bucura indiferent de situație.
Decideți să reamenajați singuri după propriile dorințe

Când sunteți proprietarul unei locuințe, în special dacă este vorba despre o casă, puteți face orice vă trece prin cap cu privire la decorațiuni.

Vreți să pictați pereții interiori sau exteriori după propriile dorințe? Atunci aveți libertatea de a o face. Totul este mult mai simplu și aveți posibilitatea de a vă personaliza căminul după propriile vise.

Economisiți bani

Când cumpărați o casă, cheltuielile, la început, pot părea mai mari decât atunci când închiriați. Este adevărat, veți plăti mai mult în avans, dar în cele din urmă, a deține o casă este una dintre cele mai bune modalități de a vă crește securitatea financiară și portofoliul de investiții.

Echitabilitate

Capitalul propriu este diferența dintre ceea ce datorați pentru ipotecă și valoarea reală a proprietății dumneavoastră. Acesta este cel mai important element în a câștiga bani din investiția ta imobiliară. Capitalul propriu este un activ financiar puternic. Vă puteți folosi capitalul propriu pentru a cumpăra o investiție imobiliară sau pentru a finanța o afacere. De asemenea, în calitate de proprietar, veți putea beneficia de diferite avantaje fiscale, în funcție de locul în care se află casa dumneavoastră. Lucruri precum amortizarea și costurile de întreținere pot fi folosite pentru a reduce taxa pe care o plătiți înapoi în fiecare an.


Există un mare sentiment de apartenență la comunitate odată ce dețineti o casă
Începeti să vă simțiti mai atașat de oraș și de oamenii lui. Vă veți simți mai implicat în evenimentele comunitare – ce se întâmplă cu școlile, drumurile și centrele comerciale din zona dumneavoastră. Unii proprietari noi ajung chiar să intre în politica locală pentru a crea un mediu mai bun, ceea ce chiriașii fac extrem de rar.

Proprietatea unei case este o ancoră puternică pentru viața dumneavoastră

Aveți ceva care reprezintă un angajament puternic și un sentiment de stabilitate. Din nou, aspectul libertății apare – nu vă trebui să vă faceți griji că un proprietar vă spune că este timpul să vă mutați, copiii dumneavoastră nu vor trebui să vă faceți griji dacă vor trebui să schimbe școala și sunteți veți putea sta mai liniștit din acest punct de vedere având cu capacitatea de a planifica viitorul, fără grija faptului că puteți să fiți nevoiți să vă mutați la un moment dat.


 Acestea sunt doar câteva motive pentru a cumpăra o casă față de ideea de a sta în chirie. Sunt multe altele, dar aceste  ar trebui să fie suficiente pentru a vă împinge în direcția achiziționării unei locuințe. Închirierea nu reprezintă o soluție rea și există multe situații în care este o idee mai bună. Totuși, pentru cineva care își dorește să își pună ordine în viață și să își întemeieze o familie, cu siguranță, este mai convenabilă și mai sigură decizia de a cumpăra propria casă. 
Totuși, ce faceți în momentul în care vă doriți foarte mult acest lucru, însă, bugetul este unul limitat și nici nu vă doriți să vă îndatorați prea mult la bănci prin credite? Ei bine, o soluție convenabilă, accesibile și prin intermediul căreia vă puteți construi rapid o casă eficientă, o puteți găsi la doar un simplu click distanță, accesând siteul Cabine Containere

În straintate, ideea de a construi o casă din conteinere este una populară de foarte mulți ani și încet, încet, pare că se conturează și la noi. Casele din containere sunt perfect funcționale precum casele clasice din cărămidă, însă, au un preț de achiziție mult mai mic și oferă avantajul modularității, având posibilitatea de a presonaliza mult mai simplu și rapid un proiect.
Fie că vă doriți o casă pe un singur nivel sau o casă cu unul sau mai multe, containerele sunt potrivite în orice situație iar dacă veți apela la profesioniști în domeniu precum sunt cei de la cabine-containere.ro, cu siguranță vă veți mulțumi peste ani. 

Cei de la cabine-containere.ro pun la dispoziția clienților containere construite în sistem fără sudura, construcțiile fiind confecționate pe cadre din oțel de înaltă calitate oferind durabilitate și rezistență sporită în timp. În plus, fapt care ușurează foarte mult transportul și montajul containerelor, este modul de fabricare, containerele fiind modulare , ceea ce face că încărcarea, transportul, descărcarea sau demontarea, să fie activități rapide și sigure. 
Acestea fiind spuse, un ultim aspect care nu poate fi trecut cu vederea este mândria pe care o simțiti atunci când dețineti propria casă iar cu ajutorul celor de la cabine-containere.ro, acesta este un vis care poate deveni realitate.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest