De ce Jean de la Craiova își ține soția departe de ochii curioșilor: ”Are alte treburi”

 


Jean de la Craiova s-a consacrat în România prin melodiile care au făcut înconjurul țării, iar familia și-a ținut-o departe de lumea mondenă. Dacă pe el l-a văzut toată lumea la evenimente mondene și apariții TV, nimeni nu știe nimic despre soția lui. Mai mult, cântărețul nu a oferit multe detalii despre femeia care îi este alături. Acum, a venit momentul ca Jean de la Craiova să facă dezvăluiri rare despre cea care a reușit să îl țină în frâu de atâția ani.

Jean de la Craiova este un bărbat împlinit, cu o familie la care mulți visează și o carieră de succes. Însă, cântărețul a reușit să nu-și amestece treburile personale cu cele profesionale, motiv pentru care anii au trecut, iar fanii încă nu știu aproape nimic despre femeia din viața lui. Din acest motiv, Jean a făcut cîteva dezvăluiri rare despre ea, spunând că îți ține familia departe de lumea mondenă.

A fost mereu singur la evenimentele mondene, iar lumea a fost curioasă lângă cine îți trăiește viața. Însă, fără un răspuns, pentru că Jean de la Craiova nu a vrut să își aducă familia în atenția curioșilor. Artistul a dat detaliile pe care nimeni nu le știa, la Antena Stars.

”Singur pentru că familia mea este într-o direcție, iar eu am viața mea pe care o am, dar există și ieșiri frumoase, cu familia, eu, separat, în altă conjunctură, în altă lume, în altă destinație. Cum să nu fie geloasă? În are pe Alain Delon tânăr. Dacă nu ești geloasă sau gelos, să spunem că nu prea rezistă cuplul, compatibilitatea, în primul rând, că acesta este cel mai important lucru”, a spus Jean de la Craiova.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest