De ce Liviu Vârciu și Anda Călin nu fac nuntă. Detaliul la care nu se înțeleg

 

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici oameni din televiziunea românească. Mai mult decât atât, prezentatorul își împarte viața cu Anda Călin. Cu toate că au luat în calcul nunta, de-a lungul timpului, cei doi nu au apucat să se casatoareasca.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, partenera lui Liviu Vârciu a fost întrebată de ce nu a făcut nunta până acum. Cu toate că și-au dorit, Anda Călin a marturisit că iubitul ei își dorește un eveniment mai grandios, în timp ce ea vrea o nuntă restrânsă.

"Nu este vorba că nu vreau, nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și nașii, în schimb el vrea mai mult. De aceea nu ne punem de acord. Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie. Doi copii te leagă mult mai mult. Ne-am spus "DA" de când ne-am cunoscut. ", a declarat Anda Călin, pentru Antena Stars.

Și asta nu a fost tot. Reporterii de la Antena Stars au vrut să afle cum decurge afacerea pe care Anda Călin vrea să o lanseze. Cu toate că Liviu Varciu a ajutat-o încă de la primele idei, aceasta încearcă să se ocupe de partea profesionlă când copiii sunt la școală.

"Mă duc la salon când copii sunt plecați, Anastasia la scoală și cel mic la grădiniță, și plec de la salon când trebuie să îl iau pe cel mic de la grădiniță. Ajung acasă și ziua nu s-a terminat pentru că ei mă iau de nouă, dar cumva e frumos, greu dar frumos. M-a susținut, m-a ajutat la început să pornesc afacerea. Acum momentan nu se implică pentru că el este cu filmările și cu evemnimentele, dar probabil, pe viitor o să mă ajute mai mult, pe partea de promovare.", a mai spus Anda Calin.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest