De ce Monica Anghel a refuzat numele soţului. "A fost mai simplu aşa!"

 


Monica Anghel și Marian Caraivan formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă vedeta a mai trecut printr-o căsnicie, urmată de un divorț, aceasta spune că nu s-a gândit niciodată la greșelile din trecut pe care nu și-ar dori să le mai repete acum, cu actualul partener. 

”Nu mi-am pus niciodată această întrebare. Nu sunt perfectă, nici cea mai bună, mă iei așa cum sunt. Și eu iau omul de lângă mine la fel. Nu pot spune că au fost greșeli, așa a fost să fie. În viață se întâmplă și astfel de lucruri, oamenii se și despart.”, a declarat Monica Anghel pentru viva.

Chiar dacă artista recunoaște că și în familia ei, ca în oricare alta, există tensiuni, aceasta spune că împreună cu partenerul ei reușește să treacă imediat peste acest impas. Este nevoie doar de răbdare și echilibru, spune ea, ca și în orice altă relație. Mai mult, între cei doi nu a fost niciodată vorba despre o despărțire.

”Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darmite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi.”, a continuat artista.

Chiar dacă s-a căsătorit cu Marian Caraivan de câțiva ani buni, artista a rămas, în continuare, în acte cu numele de familie al ei și nu al soțului său. Monica Anghel explică și de ce a recurs la acest lucru.

”Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa.”, a continuat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest