De ce Monica Tatoiu nu mai doarme în același pat cu soțul ei: ”Ne certăm de 20 de ani”

 

Sunt căsătoriți de 34 de ani, ani în care și-au fost alături unul celuilalt. Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri despre căsnicia ei, fiind un model pentru multe femei din jurul ei. Cu toate că au ajuns să se cunoască foarte bine unul pe celălalt și și-au demonstrat iubirea de multe ori, Monica și Victor nu mai dorm în același pat. Despre motivul pentru care au luat această decizie, vedeta a vorbit la Antena Stars.

Monica Tatoiu și-a pregătit casa de sărbătoare, fiind o adeptă a decorațiunilor de Crăciun. Vedeta s-a ocupat singură de acest lucru, spunând că soțul ei nu se implică în astfel de cazuri. Mai mult, Monica Tatoiu a dezvăluit că cei doi nu mai dorm în același pat, astfel că de la o vârstă nu mai simt nevoia să se deranjeze unul pe celălalt.

Victor și Monica Tatoiu sunt căsătoriți de 34 de ani, fiind uniți de iubire încă din anul 1988. Cei doi au trăit fericiți împreună până în prezent, iar acum își petrec timpul separat. Vedeta a dezvăluit că le place să aibă timpul personal separat, acesta fiind secretul pentru o căsnicie la care mulți oameni visează.

”Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea!”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest