De ce nu mai poate avea Oana Roman copii: "Din păcate..."

 

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu de foarte mulți ani și împreună au o fetiță de 8 ani. Cei doi se bucură de fiacre clipă petrecută cu Isabela, iar cea mică le înseninează fiecare zi. Din păcate, cei doi nu mai pot avea un al doilea copil din cauza unor probleme de sănătate ale Oanei. Vedeta a povestit despre ce este vorba și nu s-a ascuns nici măcar o clipă. Ce verdict i-au dat medicii.

Oana Roman își iubește tare mult fiica și se bucură de fiecare zi petrecută alături de ea. Cea mică are 8 ani, dar din păcate nu va mai avea un frățior sau o surioară. Oana Roman a povestit că după nașterea fiicei sale au apărut niște probleme, astfel că medicii i-au interzis să mai facă un al doilea copil. Dacă mai voia să rămână însărcinată trebuia să facă mai multe operații, dar și-ar fi riscat foarte mult viața.

“Din păcate, la mine nu s-a mai putut, eu am avut foarte mari probleme de sănătate când am născut și în urma operațiilor pe care le-am avut, din păcate, lucrul acesta nu s-a mai putut. Doctorii mi-au interzis și asta a fost. Mi-aș fi riscat viața. Mi-au spus că există riscul să îmi pierd chiar viața dacă nu am grijă. Pentru a putea face încă un copil ar fi trebuit să fac mai multe operații. În fine, ar fi fost foarte complicat. Asta este’’, a declarat Oana Roman pentru Ego.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest