De ce nu va mai face Antonia copii! Alex Velea a spus totul!

 

Cei doi artiști își doresc o familie cât mai numeroasă, dar cântărețul a dezvăluit de ce acest vis nu se mai poate împlini.

 

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, având împreună doi băieți absolut superbi. Frumoasa cântăreață mai are o fiică din fosta sa căsnicie, Maya, pe care artistul o iubește necondiționat. Cu toate că și-au dorit întodeauna o familie numeroasă, cuplul nu va mai face copii. Alex Velea a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai face copii cu Antonia, deși amândoi își mai doresc. Invitat la „Detectorul de minciuni”, emisiunea online prezentată de Oana Radu, Alex Velea a dezvăluit de ce Antonia nu va mai avea copii.

 

Antonia este mama a trei copii, o fetiță și doi băieți, iar încă o sarcină pentru ea ar fi una cu probleme. Artista are un copil din căsătoria cu Vincenzo Castellano și alți doi copii din relația cu Alex Velea. Deși artistul și-ar mai dori încă un copil, iubita lui ar putea avea probleme de sănătate dacă ar mai rămâne însărcinată.
 

„Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a spus Alex Velea.

 

Artistul a mai mărturisit că în ciuda faptului că e conștient că Antonia este dorită de mulți bărbați, gelozia nu și-a făcut loc niciodată în relația lor: „Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Anul ăsta facem 10 ani de când suntem împreună. La sfârșitul anul 2012 am lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit. Nu o urmăresc, nu am aptitudini din astea de stalker. Nu îi caut în telefon, eu îi las telefonul. Nu am temeri de genul ăsta. Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme. Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest