De ce părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord ca ea să se căsătorească: "S-au opus!"

 

Georgiana Lobonț este o femeie împlinită pe toate planurile. Trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani alături de iubitul ei din liceu care i-a devenit ulterior soț, are o carieră de succes, și o familie frumoasă, cu doi copii.

Acum e o femeie împlinită însă puțini sunt cei care știu că părinții Georgianei Lobonț s-au opus căsătoriei acesteia cu partenerul ei de viață.

"Părinții mei nu au fost de acord să mă mărit. S-au opus. Îl vedeau pe Rareș ... el era hotărât în ceea ce spunea și avea tot felul de idei de oameni maturi, noi eram niște copii și probabil ei se gândeau că cine știe ce idei are, e un tânăr , nici nu au bani din ce să își facă ideile alea să se concretizeze și ziceau să mai stau, să îmi termin școala. Dar dragostea a fost foarte mare și ne-am căsătorit, și uite că ne-a mers bine.", a spus Georgiana Lobonț la Antena Stars.

"Până la urmă au înțeles pentru că au văzut că dragostea e mare și eram foarte hotărâtă și știam că sunt o fată foarte curajoasă și ambițioasă. Eu fac ce îmi dictează sufletul și mintea pentru că sunt în rezonanță. Puteau să se opună iubirii noastre, dar ce rost avea.", a mai spus cântăreața.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest