De ce Sânziana Buruiană a ajuns să nu mai doarmă cu soţul ei

 


De când a devenit mamă pentru prima dată, Sânziana Buruiană a decis să doarmă alături de fiica ei, iar mai apoi când a apărut și cealaltă mezină a familiei nopțile au devenit din ce în ce mai aglomerate pentru blondină, motiv pentru care Sânziana Buruiană și soțul ei nu mai dorm împreună.

Sânziana Buruiană a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că fetițele ei dorm de foarte mult timp cu ea, iar soțul ei a fost cel care a înțeles acest lucru și susține că trebuie să fac un sacrificiu pe o perioadă de câțiva ani.

Sânziana Buruiană se află în România, însă va trebui să se întoarcă în Ungaria pe la sfârșitul lunii septembrie. Blondina susține că i-a fost destul de greu să mai revină în țară, mai ales că a fost și perioada pandemiei.

''Dorm cu mine amândouă, de aceea am și spus că soțul nu prea mai are loc. El a înțeles că este o perioadă de câțiva ani în care trebuie să facem acest sacrificiu. Cam o lună voi sta acolo și câteva săptămâni aici, cam așa. Momentan nu știu când voi reveni în Ungaria. Teoretic ar trebui la sfârșitul lunii septembrie.

Cred că da ( n.r. dacă va face naveta) bine, și până acum am făcut naveta, doar că atunci am stat o perioadă mai lungă având în vedere că a fost situația cu pandemia și mi-a fost mai greu să revin în România.'', a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest