De dragul muzicii, Georgiana Lobonț și-a asumat anumite riscuri: ”Doamnele doctor sunt divine”

 

Artista a trecut peste sfaturile pe care le-a primit din partea specialiștilor în domeniu. Ce a pățit vedeta.

 

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară și beneficiază de o comunitate extrem de puternică pe rețelele de socializare. Fanii sunt foarte activi și pentru că Georgiana Lobonț îi ține mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei privată. Fiind o fire onestă, aceasta le împărtășește și bucuriile, cum au fost vacanțele din acest an, din Dubai ori alte destinații exotice, dar și momentele mai puțin fericite.

 

Unul dinte acestea a avut loc în această perioadă, când Georgiana Lobonț a cântat în îndepărtata Irlandă. La Dublin, vedeta a avut spectacole după spectacole, care au epuizat-o. Ea a transmis că a fost nevoită să facă o zi de pauză de la cântat,  întrucât a avut probleme cu corzile vocale. Dar totul a trecut și acum se simte minunat.

 

„Până azi am făcut pauză vocală ca să-mi revin și să pot cânta. Nu aveam voie să cânt nici azi...dar doamnele doctor sunt divine, mi-au dat un tratament pe care l-am urmat și cu sfânta pauză vocală totală, azi am putut să fiu așa cum mă știți! Mulțumesc, Doamne”, a scris Georgiana Lobonț, pe Instastory.

 

Cu ceva vreme în urmă, Georgiana Lobonț a vorbit despre începuturile sale în muzică: „M-am născut cu harul de a cânta, părinții mei l-au descoperit și m-au învățat să-l pun în valoare. Acum câștig din pasiunea mea, ceea ce și-ar dori orice om. Dar există și-un "dar"... orice succes nu poate fi atins decât prin sacrificii. La mine sacrificul este timpul pe care nu-l petrec cu ei ( n.r. copiii). Mai multe nu vreau să vă spun decât că de cele mai multe ori cânt și am imagiena asta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest