De la hacker la bucătar: povestea lui Florin Boldor, concurentul de la Chefi la cuțite

 

Florin Boldor, concurentul de la Chefi la cuțite, a reușit să impresioneze jurații emisiunii cu trecutul său neobișnuit pentru un bucătar în devenire. La doar 18 ani, tânărul lucrează la o firmă de catering și gătește mâncare pentru aproape 800 de copii la grădiniță. Cu toate acestea, Florin Boldor a avut parte de o adolescență dificilă, în care a trebuit să se descurce singur și a ajuns să practice hacking-ul, spargând mai multe conturi de socializare, inclusiv cel al primarului și al șefei sale. Acest lucru a dus la arestarea sa la o vârstă fragedă și la o întâlnire cu poliția.

”Lucrez la o firmă de catering, facem mâncare pentru copiii de la grădinițe, 700-800 de meniuri pe zi De la 14 ani am început, am fost practicant, m-am dus dintr-un restaurant în altul, 4 până acum, 5 cu cel prezent. Mi-a făcut foarte mult bucătăria, mama m-a îndrumat. În primii 2-3 făceam mâncare pe care nici câinii nu o mâncam”, a spus Florin Boldor.

Florin Boldor a început să lucreze la vârsta de 12 ani, practicând apicultura, pentru a-și asigura veniturile necesare. Însă, în curând, a descoperit și pasiunea pentru bucătărie, ceea ce l-a dus să-și înceapă cariera în acest domeniu, fiind ajutat și îndrumat de mama sa. În ciuda faptului că la început mâncarea preparată nu era deloc comestibilă, tânărul nu s-a lăsat și a continuat să practice și să-și perfecționeze abilitățile, astfel că astăzi mâncarea pe care o pregătește este apreciată de clienți.

Cu toate acestea, trecutul său a fost umbrit de faptele sale ilegale, care au dus la arestarea sa. Tânărul a fost nevoit să se descurce singur încă de la o vârstă fragedă și astfel a început să se familiarizeze cu calculatorul și să practice hacking-ul, spargând mai multe conturi de socializare. Acestea includ și contul primarului și al șefei sale, fapt care l-a adus în atenția autorităților și l-a determinat să recunoască faptele sale.

”Am făcut prima dată apicultură de la 12 la 14 ani, am fost nevoit. Părinții mei au divorțat și de atunci m-am mutat de acasă, că făceam 3 ore până la școală. Bani am mai făcut, spărgeam conturi de Facebook. Lumea o aflat că sparg conturi, aveau iubite cu care nu se înțelegeau și îmi spuneau să le sparg pentru o anumită sumă. Am spart și contul tatălui să aflu dacă vorbește cu cineva. Acum nu mă mai ocup, am fost și la poliție. La fostul loc de muncă, am stat contul patroanei și apoi la primar, nu doar al lui, la toată lumea de acolo. M-am făcut băiat cuminte”, a mai spus concurentul

În prezent, Florin Boldor a renunțat la activitatea de hacker și s-a concentrat pe cariera sa în bucătărie. Tânărul a recunoscut că a învățat multe din greșelile sale din trecut și că a devenit un băiat cuminte. Chiar dacă trecutul său poate fi considerat controversat, Florin Boldor a reușit să impresioneze prin pasiunea sa pentru gătit și prin mâncarea pe care o pregătește.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest