De pe străzile Londrei la Chefi la cuțite: povestea de viață a Adrianei Stănescu

 

Adriana Stănescu, una dintre concurentele emisiunii Chefi la cuțite, a impresionat jurații și publicul cu povestea sa de viață. La doar 19 ani, a plecat din țară și a ajuns în Grecia, unde a lucrat în agricultură în condiții inumane. În această perioadă, a cunoscut bărbatul care i-a devenit soț și cu care a trăit pe străzi în Anglia, după ce afacerile lor au dat faliment.

”În 2003 eram în primul an de facultate, la Contabilitate și Gestiune. Am ajuns în Grecia timp de 5 ani, m-am căsătorit, l-am cunoscut și pe fostul meu soț. La 19 ani am luat calea străinătății și am ajuns în agricultură, unde lucram 10 ore pe zi la peste 40 de grade. A fost perioada cea mai dificilă. La 22 de ani am avut prima afacere cu roșii și castraveți, dar am dat faliment. În 2008 am mers după soțul meu în Anglia, am ajuns în stradă, nu am avut unde să ne ducem, cu 200 de lire în buzunar, pe care nu-i puteam cheltui. Nu puteam merge la hotel sau hostel. Am auzit noi de o casă părăsită, unde erau șobolani, acolo am stat”, a spus Adriana Stănescu la Chefi la cuțite

Despărțirea de soț a fost grea, mai ales că Adriana era mamă singură și cu o lună înainte de aceasta, tatăl ei a murit. Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat învinsă și s-a întors la pasiunea din copilărie, sportul. În prezent, Adriana Stănescu are mai multe joburi, printre care fitness trainer, consilier nutriționist, life coach și antrenor de boxercise.

”Am reușit să mă pun pe picioare fiindcă niciodată nu mi-a fost frică de muncă și am lucrat la un ospătar. Am decis să mă despart de soțul meu în 2013, pur și simplu, doi oameni adulți, am stat la o masă și am vorbit. Ne-am dat seama că avem direcții diferite, sentimentele sunt opuse, eram mamă singură, dimineața mergeam la școală, seara la restaurant. Pe cea mică o iau cu mine la muncă”, a mai spus concurenta

Povestea ei este o lecție de viață pentru toți cei care trec prin momente grele și trebuie să găsească puterea de a merge mai departe. Adriana Stănescu a arătat că munca și determinarea pot aduce succesul în viață, chiar și în cele mai dificile situații.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest