Decizia șoc luată de Cristina Almășan: nu-și mai botează copila! „Am pus punct acestui subiect”

 

Influencerița a surprins pe toată lumea când a anunțată că nu-și va scălda fetița în cădelniță, așa cum impune tradiția ortodoxă.

 

De la finalul lunii august, vloggerița este mămică de fetiță. Firesc, de atunci încoace acesta a fost cel mai activ subiect pe care l-a dezbătut cu urmăritorii ei pe rețelele de socializare. În timpul sesiunilor de întrebări și răspunsuri, Cristina a căutat să povestească cum se descurcă din noua postură și cât de mult i-a schimbat viața venirea pe lume a micuței.

 

Tatăl copilului este Ufuck, care are origini turcești, fiind musulman. Cum aparțin unor religii diferite, cei doi părinți nu au găsit consens, calea de mijloc, pentru botezul copilei, așa că au ales să nu mai facă această practică, astfel încât niciunul să nu se simtă cumva lezat.

 

Cristina Almășan a recunoscut că nu este deloc o persoană religioasă, fapt care a ajutat-o să ia această decizie mult mai ușor. Influencerița apreciază că indiferent de cultul din care fac poarte, oamenii ar trebui să dezvolte valorile sociale, să fie iubitori și empatici.

 

''Am ales să nu facem botez pentru că noi suntem de religii diferite. Ar fi puțin cam complicat. Oricum eu nu sunt foarte religioasă, deci am pus punct acestui subiect. Pentru unii e mai important să fii ‘’religios cu acte în regulă’’ decât să fii bun, empatic și înțelegător cu oamenii din jur. Nu înțeleg de ce în România e mai importantă ‘’capra vecinului’’ decât a ta. Înainte să vă numiți creștini ortodocși, catolici sau de alte religii, nu uitați să fiți oameni'', a spus Cristina Almășan pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest