Deea Maxer l-a scos pe Dinu și din viața virtuală, nu doar din cea reală!

 
+3 click pentru
galerie

Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea când au anunțat că divorțează, după 18 ani de căsnicie. Decizia a fost luată în comun, însă motivul separării lor rămâne necunoscut. Pe contul ei de Instagram, Deea Maxer a șters fotografiile cu Dinu, dar le-aa păstrat pe cele cu alți doi bărbați.

Unul dintre bărbații din fotografiile păstrate este un reprezentant al unei companii, iar cel de-al doilea este un medic estetician la care Deea a apelat de mai multe ori.

Deea și Dinu Maxer s-au cunoscut la un bal al bobocilor, când Deea era adolescentă și Dinu era prezentatorul evenimentului. Deși pentru Dinu a fost dragoste la prima vedere, Deea a recunoscut că pentru ea nu a fost la fel. Cu toate acestea, colegele ei au convins-o să vorbească cu Dinu și astfel a început povestea lor de dragoste.

Chiar dacă se expun public, cei doi nu doresc să vorbească despre motivele care i-au determinat să pună capăt căsniciei lor. Pe contul ei de Instagram, Deea Maxer a postat un mesaj emoționant în care a încercat să explice de ce a luat această decizie: "Nu este nicio dramă, este doar viață. O viață pe care am trăit-o intens, plină de iubire, de sacrificii, de răbdare și de multe lecții. Nu este o decizie luată pe fugă sau de o zi la alta, ci după o analiză atentă și dureroasă, după multe nopți nedormite și multe lacrimi vărsate".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest