Delia Matache, urmărită noaptea în parcul Herăstrău. "Sub nicio formă nu veni după mine"

 

Jurata de la iUmor a avut parte de o întâmplare care a speriat-o de groază, în timp ce ieșise la alergat, noaptea, în parcul Herăstrău. Un fan a avut o reacție la care aceasta nu s-a aşteptat în momentul în care a dat nas în nas cu ea.

Delia a fost oprită pe o stradă întunecată din parcul Herăstrău de un individ care i-a băgat în ochi lumina lanternei, pentru a se asigura că într-adevăr are de-a face cu celebra cântăreaţă.

Solista s-a speriat îngrozitor și a încercat să iasă cât mai repede din această situație neplăcută. Aceasta a povestit întreaga sa experiență pe contul personal de Instagram și a transmis și un mesaj atât fanilor cât și cunoscuților.

"Sub nicio formă dacă mă vezi noaptea plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic.

E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. "-Ești tu?"/ "-Ce? Da, eu sunt adică, de ce?" Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic. Mă activez, sun la poliţie şi vă dau şi una peste ochi", a spus Delia.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest