Denisa Filcea, despre viața în trei: „Nu mai am două ore la dispoziție să mă pregătesc, ca înainte”

 

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu aproximativ o lună. Cum s-au adaptat cei doi la noua situație, ce sacrificii face Domnul Rimă pentru a-și vedea cele două fete din viața lui mereu cu zâmbetul pe buze.

 

În viața cuplului a apărut o minune: micuța Eva. Iar cei doi proaspăt părinți nu-și mai încap în piele de fericire. Denisa Filcea nu ratează niciun moment pentru a urca pe rețelele de socializare poze cu familia ei fericită. La descrierea ultimelor fotografii postate, mămica a transmis urmăritorilor un mesaj cu adevărat emoționant, așa cum obișnuiește să o facă destul de des.

 

„Așa arată viața noastră în trei, nu știu ce m-aș face fără sprijinul lui @flick_domnulrima. E un tată și un soț minunat! ️”, a scris frumoasa vedetă pe Instagram.

 

Ea a mai precizat că viața lor în trei s-a schimbat, iar timpul pe care și-l dedica înainte trebuie să i-l aloce micuței Eva. Așa că Flick și-a însușit o parte din atribuții, spre exemplu a luat o perie de păr cu care și-a dezmierdat soția. „Nu mai am două ore la dispoziție să mă pregătesc, ca înainte, dar am ajutor din partea soțului și împreună ne descurcăm să le facem pe toate. Important e că suntem amândoi și avem grijă unul de altul și împreună avem grijă ca Evei să îi fie bine. Iubirea e mereu răspunsul la orice! ️De acord cu mine?”, a mai scris Denisa Filcea.

 

Într-o postare anterioară, Denisa Filcea a trimis un mesaj de avertisment pentru proaspetele mămici din lista ei de urmăritori, anume să nu-și neglijeze soții atunci când copiii apar în viețile lor. „Happy mom and dad ️ Dragi mămici și viitoare mămici, să nu uităm de relația de cuplu. Multe persoane au tendința să neglijeze relația de cuplu după apariția copiilor în familie și tot focusul se mută pe copil. Însă pentru a crește frumos un copil are, în primul rând, nevoie de un mediu sănătos și o familie unită. ️ Love you forever! @flick_domnulrima”, a scris soția lui Flick pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest