Denisa Filcea, mesaj de ziua lui Flick: ”Am să spun doar atât…”

 

Domnul Rimă și-a aniversat atât onomastica, dar și ziua de naștere. Ce mesaj a avut soția lui pentru el.

 

A fost dublă sărbătoare în casa lui Flick, pentru că acesta și-a aniversat atât ziua de naștere, cât și ziua onomastică, alături de soția și fiica lui. Denisa Filcea a avut grijă ca acestuia să nu-i lipsească nimic, și l-a surprins cu un tort, încă de când s-a trezit, dar și cu multe cadouri.

 

Denisa Filcea și-a dorit ca toată lumea să știe cât de mult își iubește soțul. Drept urmare i-a făcut o declarație de dragoste pe care a postat-o pe Instagram. Soția lui Flick a spus că este o onoare pentru ea faptul că acesta a ales-o să îi fie soție și tatăl copilului ei. Mai mult, aceasta a menționat și faptul că îl iubeste tot mai mult în fiecare zi, semn că lucrurile dintre ei merg din ce în ce mai bine.

 

”Cred că orice aș scrie nu ar putea exprima ceea ce simt cu adevărat pentru tine și oricât aș căuta nu aș găsi cuvinte care să poată descrie un suflet atât de mare și special ca al tău. Așa că am să spun doar atât: Ești o binecuvântare pentru oamenii din jurul tău! Ce onoare să mă alegi ca soție, ce dar divin să fii tatăl copilului meu! La mulți ani, Perfecțiune! Te iubesc și te apreciez tot mai mult în fiecare secundă”, a scris Denisa Filcea pe Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest