Designerul lui Carmen Iohannis îl atacă pe Cătălin Botezatu: „El nu este critic de modă”

 

Funerariile Reginei Elisabeta a II-a au adus în același loc sute de lideri importanți din întreaga lume, printre care și președintele României Klaus Iohannis, însoțit de soția sa. Chiar dacă Prima Doamnă a încercat să-și aleagă cu atenție ținuta vestimentară pentru acest eveniment important, având în spate o întreagă echipă care a lucrat la asta, celebrul designer de modă Cătălin Botezatu nu a fost deloc mulțumit cu rochia pe care aceasta a purtat-o în ziua înmormântării Reginei Angliei.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit click!

În ciuda declarațiilor făcute de Cătălin Botezatu, designerul personal al Primei Doamne spune că soția președintelui a avut o ținută mult mai adecvată chiar decât au avut anumite persoane din familia regală. Mai mult, aceasta spune că vedeta nu ar trebui să-și confunde rolul, întrucât este o diferență între a fi critic de modă și designer vestimentar. 

„În primul rând este o muncă de echipă în spatele oricărei ținute și atunci este cumva supărător să îi vezi și pe ceilalți supărați. Cătălin nu este critic de modă, dar felul cum a pus problema cu poza în față a doamnei Carmen care are un decolteu absolut decent în comparație chiar cu Kate Middleton sau cu alte personalități care efectiv aveau rochiile decoltate și să spui că trebuia să aibă un decolteu mai mic,  cât mai mic? Sau că nu are dres transparent că are dres mat, câteva aspecte deranjante și mi s-a părut normal să dau un drept la replică”, a spus Andreea Tincu, potrivit impact.ro


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest