Dezvăluiri din intimitate! Cum merge relația lui Jorge cu Ramona: „Au mai fost și hopuri!”

 

Cântărețul a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește de mai bine de 10 ani cu Ramona Prodea.

 

Jorge a făcut o radiografie, pe scurt, a celor 10 ani petrecuți împreună cu Ramona Prodea. Artistul a recunoscut că nu a fost totul lapte și miere în relația cu cea care-i este alături de mai bine de un deceniu, însă ambii parteneri au dat dovadă de maturitate și au reușit să depășească obstacolele pe care viața și societatea le-au ridicat, în diverse momente, în calea fericirii lor.

 

„Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim’’, a spus Jorge pentru VIVA!

Totodată, artistul a povestit, cu lux de amănunte și cum a început povestea de dragoste cu Ramona Prodea. În background a fost o idilă celebră, cea dintre Romeo și Julieta: „Relația cu soția mea a început timid, pentru că noi lucram împreună la teatru, unde eu jucam în „Romeo și Julieta”, iar ea venea la teatru cu Ilinca, fata noastră, care juca rolul Juliei în piesa pentru copii. Ilinca venea la toate repetițiile mele, iar Ramona o însoțea. Apoi, eu aveam un business cu flori, iar Ramona voia să facă daruri unor parteneri, și așa au început discuțiile, iar apoi am deschis o afacere împreună. Ulterior, eu am divorțat, iar relația mea cu Ramona a luat-o într-o altă direcție, cea în care suntem astăzi. Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta, a fost foarte complicată la început, însă așa a fost să fie, așa trebuiau să se întâmple lucrurile’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest