Diana Dumitrescu, în pragul divorțului din princina copilului: „Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului”

 

Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri din viața de familie, spunând că de la apariția celui mic și-a neglijat bărbatul.

 

Diana Dumitrescu a mărturisit că au existat probleme în căsnicie după ce în viața cuplului a apărut Carol. Și asta din cauza faptului că și-a neglijat soțul. Diana Dumitrescu este împreună cu dezvoltatorul imobiliar Alin Boroi de 7 ani, după ce Augustin Viziru le-a făcut cunoștință celor doi.

 

Despre mariaj, actrița a spus în cadrul unei emisiuni TV: „Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț.”

 

Vedeta a recunoscut că situația a fost una tenisionată, după ce a decis că e mai bine să doarmă în același pat cu cel mic, ajungând să se gândească inclusiv la divorț: ”De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers.”

 

Actrița vrea acum să îl determine pe micuțul Carol să doarmă singur în camera lui însă, având în vedere că băiețelul lor traversează o perioadă de adaptare și există riscul să se simtă abandonat, va mai amâna acest moment. ”Voiam să fac modificarea asta de a trece din patul lui în patul meu anul acesta, dar mi-au spus de la grădiniță că el oricum trece printr-o chestie emoțională cu adaptarea și ar fi prea mult. Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat și că mai bine mai stau un an”, a declarat Diana Dumitrescu în cadrul unei emisiuni tv


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest