Diana Gureșoaie, în stare de șoc după ce a fost bătută într-un club! I-a fost smuls părut și a fost lovită cu scaunul în cap: „Ea și un medic dentist”

 

Vedeta susține că a fost victima unei agresiuni într-un club din nordul Bucureștiului. Ea a oferit detalii șocante cu privire la incident în exclusivitate pentru Spynews.

 

Diana Gureșoaie a povestit în exclusivitate pentru Spynews indicentul în care a fost implicată într-un club din nordul Capitalei. Ea susține că a fost imobilizată de către un medic dentist, în vreme ce o femeie i-a smuls părul din cap și a lovit-o cu un scaun. Firesc, a ripostat fiind în legitimă apărare.

 

Diana Gureșoaie le-a povestit reporterilor Spynews: „Nu aș ști cu ce să încep. Probabil cu faptul că încerc să mă retrag din lumea asta toxică. În ultimii doi ani, încerc, cu toată bunăvoința, să-mi văd de drum. Am încercat, în fel și chip, să nu mai fiu implicată în niciun fel de scandal. Nu pentru mine, ci pentru părinții mei. M-am întâlnit cu o situație de ultimă speță, o situație în care și dacă ar fi cum pretind agresorii, ar fi fost vorba de un conflict verbal, cu accent pe cuvântul... verbal! Ulterior, le-am comunicat ambilor că ne vedem la Secția 1, având în vedere că pe raza Secției 1 s-a produs incidentul. Mi-au răspuns condescendent că ne vedem la... Secția 19! Ea și un doctor dentist, care m-a jignit în fel și chip. Mi se pare incredibil că o femeie, o doamnă, dacă o putem numi așa, apropiată de vârstă mamei mele, să ia un scaun și să-mi dea cu el mișelește pe la spate. Am înțeles că doamna conduce de ani de zile o afacere, din punctul meu de vedere, ilegală, vânzând articole aduse din Turcia, cu pretenția și prețul unora de brand. Ceea ce pot spune azi, la 32 de ani este că această doamnă nu numai că ar fi trebuit să fie acasă, alături de copilul ei, ci și că a încălcat o regulă destul de gravă”.

 

Tânăra a ripostat la agresiunile de care a avut parte, spunând că a fost în legitimă apărare: „Am acționat în autoapărare și nu o să-mi cer scuze pentru asta. E instinctul supraviețuirii. Orice act al meu, ulterior faptelor ei (tentativă de omor), acolo se încadrează, a fost și este în continuare un act de autoapărare! Jignirile, defăimarea acestui doctor care s-a aliat cu agresoarea, de asemenea. Am fost amenințată că nu mă pot duce la poliție, din cauza faptului că am antecedente penale. Eu știu că justiția se aplică pentru fiecare în parte, nu se ține cont de trecutul victimei, într-un asemenea caz!”,

 

Vedeta își dorește ca scandalul de care a avut parte să fie soluționat de autoritățile competente: „În momentul de față, eu nu am cazier judiciar. Adevărul este următorul: indiferent dacă am fi avut un conflict verbal anterior, indiferent dacă am amprenta fetei de la Secția 19, asta nu înseamnă că nu am fost agresată fizic, emoțional și verbal! Să-și facă justiția treaba. Aș vrea ca motivarea să fie cum a fost în trecut: exemplu public. Sper să se demonstreze cu camere de luat vederi, cu martori și capturi de ecran etc., faptul că am primit amenințări și că au fost divulgate informații confidențiale pe care, în speță, ar fi trebuit știute doar de avocatul meu și cu care eu am fost șantajată. Până atunci, soluția este că sunt un exemplu public. De data aceasta, sper că poliția să-și facă treaba. Dacă, în trecut, am acceptat toate mizeriile oamenilor, de azi acționez în instanță. Să văd acum cât de repede se mișcă Poliția Română!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest