Dieta cu care Elena Merișoreanu a slăbit 5 kilograme: ”Trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne”

 

Doamna cântecului popular românesc a reușit să dea jos 5 kilograme și spune că se simte excelent.

 

În mai puțin de o lună, solista va împlini 76 de ani. Din cauza problemelor care le are la picioare, medicii i-au recomandat să slăbească în jur de 15 kg, pentru ca greutatea corporală să nu apese prea puternic asupra membrelor inferioare. Artista a ținut cont de sfatul specialiștilor și a început o cură de slăbire. Ea a exclus din alimentație produsele făinoase, însă susține că nu poate renunța la carne, drept urmare a mizat pe una alba, cea de pește. Artista a dezvăluit pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, cum a reușit să ajungă de la 80 la 75 de kilograme.

 

”Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine. Mai trebuie să slăbeasc, dar de la o vârstă e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești. Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Toate eforturile le face pentru a putea amâna cât mai mult operația ce trebuie să o facă la genunchi. ”Am probleme la picior, în rest îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă tun și medicul a zis că am niște analize de aviator. Dar na, piciorul... că de atâția ani numai în picioare, numai pe tocuri. Am amânat operația că mai am evenimente, nu mă duc că am nevoie, dar știți ce se întâmplă...ai promis la om, alții sunt programați înainte de pandemie, acum e cu răvășitul oilor, eu cânt cântece ciobănești, nu pot să merg la toate că sunt distanțe mari. Mai amân operația până la începerea postului, să nu mai am evenimente. Oamenii insistă, nu cânt mult, 40-50 de minute, am fost pe lângă Alexandria și i-am spus organizatorului că nu pot să vin, a zis numai să vin, să cânt ”Cățeluș cu părul creț”, numai să vin, am început să râd. Cum să nu te duci dacă omul insistă așa?!”, a mai spus marea doamnă a cântecului popular românesc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest