Dinu, enervat la culme de fratele său pe Drumul Aurului: „O face de când suntem mici”

 

Momente tensionate între Dinu și Jean Gavil la America Express. Ce l-a făcut pe fratele artistului să fie la un pas de o criză de nervi.

 

Dimineața nu a început bine pentru perechea formată din frații Dinu și Jean Gavril. Ziua din America Express - Drumul Aurului a pornit cu stângul pentru cei doi frați, deoarece Dinu a fost iritat de comportamentul lui Jean.  Mai precis pe modul în care acesta pune presiune pe el și-l face să se grăbească.

 

”M-am trezit nervos pentru că era o chestie pe care o face el specific, de când suntem mici. Se plimbă prin casă, nu face nimic, și îmi zice mie: hai!”, a spus Dinu la America Express, deranjant fiind de comportamentul lui Jean.

 

La plecarea de la cazarea unde au dormit, cei doi au avut parte de cadouri la plecare: câte două sandwich-uri de fiecare, dar și un sombrero, pălăria specifică mexicanilor. ”Câte două sandwich-uri de căciulă ne-a dat. Fata a venit cu inima deschisă, de-a adus o pălărie sombrero originală din Mexic, dar noi abia după ne-am dat seama că trebuie să o cărăm după noi. Nu vreau să o stric, pentru că vreau să o iau acasă în România.”, a spus Jean Gavril.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest