Diseară, mini-ustensilele revin la show-ul culinar Chef Dumitrescu: ”Proba asta e trauma vieții mele la Chefi la cuțite!”

 

Confruntarea culinară din ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 aseară, de la 20:30, a fost cea mai intensă de până acum. Echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de gătit câte un preparat la fiecare 10 minute – în total, șase preparate într-o oră. Iar misiunea a devenit tot mai complicată pe măsură de Chefii au declanșat atacurile cu amulete. Chef Dumitrescu a aruncat cea dintâi amuletă în lupta gastronomică, blocând două instrumente de gătit ale celorlalte două echipe: aragazul și tocătoarele. Lupta la bancurile de lucru a continuat cu o ripostă din partea lui Chef Cătălin Scărlătescu. El a folosit amuleta cu care le-a impus adversarilor să gătească în ștafetă, doi câte doi, schimbându-se la trei minute. Iar atacul decisiv a venit din partea lui Chef Dumitrescu, cel care s-a avântat în bătălia culinară alături de echipa sa, gătind cot la cot cu concurenții, un avantaj oferit de cea de-a doua amuletă folosită de el în ediția de aseară. Decizia s-a dovedit una cât se poate de inspirată – verdictul dat de handbalistele de la CSM București, invitate să facă degustarea, fiind în favoarea echipei roz, care a obținut astfel o victorie memorabilă. La proba eliminatorie, farfuria cu cel mai mic punctaj (7 puncte) i-a aparținut lui Titus Antonescu, cel care a fost, însă, salvat de Chef Bontea. ”Pleacă din echipa lui Dumitrescu, ajunge la mine în echipă și acum, în loc să plece acasă, ajunge la Bontea. El e leopardul cu trei vieți”, a comentat cu umor Chef Scărlătescu despre Titus Antonescu.

Cea mai grea zi din istoria Chefi la cuțite, așa cum a descris-o Chef Dumitrescu, învingătorul din battle-ul 13, a adus un record de audiență pentru sezonul 10. Astfel, în intervalul 20:27-00:03 în care a fost difuzată emisiunea, minutul de maximă audiență de la 21:47 a adunat în fața televizoarelor aproape 1,9 milioane de telespectatori. Lider de audiență pe publicul comercial, Chefi la cuțite a condus topul cu o medie de 8.9 puncte de rating și 31.4 % cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 4.5 puncte de rating și 15.8% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8.4 puncte de rating și 23.5% cota de piață, Pro TV clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 4.7 puncte de rating și 13.3% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7.5 puncte de rating și 20.9% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 6.3 puncte de rating și 17.4% cota de piață. Totodată, Antena 1 a condus clasamentul audiențelor ieri în prime time, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, dar și la nivelul întregului public urban. Astfel, în intervalul orar 19:00-23:00, Antena 1 a înregistrat ieri, pe segmentul publicului comercial, un rating mediu de 7 puncte și 23.8% cota de piață, în vreme ce principalul competitor, Pro TV, înregistra atunci 6.1 puncte de rating și 20.8% cotă de piață. Ierarhia s-a păstrat pentru întregul public urban, Antena 1 înregistrând un rating de 6.9 și 17.6% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6.6 puncte de rating și 16.8% cota de piață.
În seara aceasta, mini-ustensilele revin la Chefi la cuțite! Este vorba despre proba care
le-a dat coșmaruri Chefilor la una dintre confruntările pentru amulete.
De data aceasta, cei care se vor chinui să gătească în miniatură, folosind crăticioare, cuțitașe și mini-răzătoare sunt concurenții celor trei echipe. ”Proba asta e trauma vieții mele la Chefi la cuțite!” a decretat Chef Dumitrescu. ”Nu avem voie să folosim niciun bol, nicio tigaie normală, doar ce se vede?! Nu pot să cred că vom face mâncare în așa ceva!” a reacționat Florica Boboi. Provocarea îl pune din nou în cea mai mare dificultate pe Chef Scărlătescu, cel care iarăși se află în inferioritate numerică – mai are doar trei concurenți. ”Este cea mai ciudată zi pentru mine! Suntem în formulă de trei, a plecat Titus, iar Bontea, care a câștigat doar două battle-uri, are cinci concurenți acum”, a comentat el cu amărăciune. Cum se vor descurca echipele la proba gătitului în miniatură, cine va câștiga battle-ul și care dintre concurenți va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest