Doi eliminați dintr-o lovitură! Chef Sorin Bontea e cel mai fericit: ”Am patru oameni în semifinale”

 

Chiar dacă a pierdut un concurent, chef Sorin Bontea e mulțumit de parcursul echipei pe care o coordonează în competiție.

 

În ediția de aseară a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10, echipele lui Bontea și Scărlătescu au rămas mai sărace. Asta pentru că la duel, Gigi a ieșit biruitor, iar Titus și Mădălina Crețan își iau rămas bun de la întrecerea din bucătărie. 11 puncte i-au fost suficiente lui Gigi pentru a ajunge în semifinalele emisiunii concurs de la Antena 1!

 

Mădălina Crețan a fost vizibil emoționată, mai ales că a fost la un pas să atinge semifinalele întrecerii: “Gata, am o criză de plâns din care nu mă pot opri. E prea multă tensiune, cred.”

 

Chiar dacă a fost dezamăgit că l-a pierdut pe Titus Antonescu, chef Sorin Bontea s-a lăudat cu performanța pe care a atins-o în această ediție a emisiunii culinare:  “Am patru oameni în semifinală, nu știu dacă a mai avut cineva până acum patru oameni. Este o performanță bună. Îmi pare rău că Titus pleacă acasă, acum înainte de semifinală a mers foarte bine. Titus este un băiat cu foarte mult bun simț și s-a descurcat foarte bine pentru un amator care este pasionat doar de bucătărie. Titus este de nota 10.''

 

De partea cealaltă, juratul Cătălin Scărlătescu a fost trist pentru ambii concurenți eliminați, apreciind că aceștia au încântat la Chefi la Cuțite: “Îmi pare rău pentru amândoi, Mădălina Crețan a avut un parcurs spectaculos, s-a autodepășit, iar Titus a fost foarte creativ”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest