Doinița Oancea, despre Augustin Viziru. Actrița a spus adevărul: “Totul a pornit de când am filmat în postura de cuplu”

 

De-a lungul timpului publicul a speculat că între Doinița Oancea și Augustin Viziru ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie. Cu toate că Augustin Viziru are o soție frumoasă cu care și-a întemeiat o familie, gura lumii nu a putut să o oprească nimeni. Cei doi au spus în repetate rânduri că între ei este decât o frumoasă relație de prietenie, dar publicul a insistat cu ideea că între ei ar exista o relație amoroasă.

Actori fiind, Doinița Oancea și Augustin Viziru au fost nevoiți să joace la un moment dat în ipostaza de cuplu. Doinița Oancea a mărturisit de acolo este posibil să fi pornit presupunerile publicului, însă ea susține că nu au deranjat-o deloc. Ba mai mult, aceasta spune că cei doi se distrau mult pe baza celor auzite despre ei.

‘’Nu m-au deranjat. (râde) Și cred că nici pe el, la momentul ăla. Noi ne distram tare pe baza „presupunerilor. Cred că au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu. Oamenii ne au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț. Apoi, prietenia noastră’’, a declarat Doinița Oancea pentru VIVA!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest